Информация за доставка и плащане

Пазаруване

За да пазарувате в Kidi.bg е нужно да се регистрирате или просто да напълните пазарската си кошница, след което да попълните Вашите данни еднократно при последната стъпка от пазаруването. След като получим Вашата поръчка, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона за нейното потвърждение.

Доставка

След като потвърдите Вашата поръчката, стоката се предава на куриер и пътува към Вас. Всички стоки от Kidi.bg се доставят, на адреса, който сте посочили в своята поръчка или при регистрацията Ви.

Цени за доставка

Икономична доставка за 2 работни дни до цялата страна е 4.90 лв. и се начислява върху общата сума на поръчката. За поръчки над 199лв. икономичната доставката е безплатна или доплащате само разлката от 2 лв. за експресна доставка.

Експресна доставка за 1 работен ден до цялата страна е 6.90 лв. и се начислява върху общата сума на поръчката. За поръчки над 299лв. експресната доставката е безплатна.

Удобен час за доставка + 2,40лв. към избрият от Вас вид доставка. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона за да определите удобен час, в който да Ви доставим поръчката.

Всички поръчки приети в петък след 12.00 ч., събота и неделя се изпращат по куриер в понеделник, освен ако наш сътрудник не ви е потвърдил възможност за доставка в по-кратък срок. За поръчки, направени по време на празнични дни, е необходимо да се свържете с нас за допълнителна информация!

Плащане

Плащането на избраната от Вас стока се извършва при получаване на поръчката - наложен платеж. Можете да заплатите поръзката и чрез системата на ePay.bg или PayPal.