Moulin Roty- висококачествените плюшени играчки

Moulin Roty е френска компания с дългогодишна история, която изработва най-красивите и
висококачествени плюшени меки детски играчки, кукли-герои от забавни истории и традиционни дървени играчки, носещи полъха на отминали времена. Фирмата е с дългогодишна традиция и в производството на оригинални и функционални мебели и аксесоари за обзавеждане на детски стаи.

Меки играчки за гушкане (Дудунки)


Повечето текстилни играчки на Moulin Roty са традиционни френски меки кукли за гушкане– утешители (Дудунки). Всички Дудунки на Moulin Roty се характеризират с уникални ярки цветове, които ги правят изключително привлекателни за децата. Освен за игра, неповторимият дизайн на тези играчки помага за физическото и умствено развитие на малчуганите.

Всяка серия играчки има своя собствена история. Балтазар, който срещнал синята птичка на една приказна макова поляна и я помолил да го вземе на гърба си и да го отведе през хълмовете при неговата приятелка Валентин, която живеела в един вълшебен свят, населявано от палави мишлета.
Дракончето Драгоберт, от чиято устата излизал дим във формата на сърце и който палавите циркови артисти намерили, когато бил бебе и решили да задържат при себе си. Историите за зайчетата Колет и Пинпин, момченцето Коко и много други забавни герои, които може да намерите в нашият онлайн магазин kidi.bg2 Коментара

  1. пепа wrote:

    ауу … много сладки куклички

  2. мими wrote:

    малко са скъпички

Вашият коментар