See kai run- комфорт и здравина

Още по-прекрасни от всякога. Новата колекция на страхотните детски и бебешки обувки с американска марка See kai run са при нас. Както всеки сезон и сега, те ни изненадаха с невероятните си модели, хубавите кожи и цветове.

Както знаем вече тези обувчици подпомагат здравословното развитие на бебешките и детски крачета с много гъвкави ходила, мека кожа и ширина при пръстите. Обувки отговаря на строгите стандарти на американския Подиатрична медицинска асоциация и са носители на престижни награди. Малките бебешки буйчици “Smaller” с мека подметка са с номерация от 0 до 24 месеца, а „See Kai Run“ са обувките за прохождане с размери от 19 до 25 номер.

Този сезон си позволихме да ви предложим и по един модел и от колекцията Kai с номерация от 25 до 31 номер. Надяваме се, че ще ви хареса.:)


Стъпалата на по-малки обувки са изработени от мек велур, с гумени подложки против плъзгане. See Kai Run обувки са с гъвкава и здрава каучукова подметка, подходяща за първите стъпчици на прохождащите деца. И двете позволяват достатъчно свобода за развитие на малките крачета.
Сигурни сме, че това са едни от най-добрите детски и бебешки обувки за нашите деца.:)1 Коментар

  1. Много красиви обувчици ,и са много здрави поръчах за дъщеря си и сме много доволни

Вашият коментар